Τι έγινε ρε παιδιά;

Τι έγινε ρε παιδιά;

Τι έγινε ρε παιδιά;

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου θυμάται τον Σπύρο Παπαδόπουλο στους Απαράδεκτους και βγάζει μία έκπληξη για τη χθεσινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον αγώνα κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Σίριαλ του mega. Οι απαράδεκτοι… Φοβερές ατάκες, διάλογοι με ρυθμό και τρελό χιούμορ. Και σε κάθε παράξενη, μη αναμενόμενη εξέλιξη, σε κάθε έκπληξη… ο Σπύρος Παπαδόπουλος να κοιτάει την κάμερα και να αναφωνεί σχεδόν σοκαρισμένος: «Τι έγινε ρε παιδιά;»

Έτσι και στον ΠΑΟΚ μετά από τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό… Δε νομίζω ότι σε αυτό το χρονικό σημείο, περίμενε κανείς τέτοια εμφάνιση, με μία ενδεκάδα που πρώτη φορά κατέβαινε να δώσει ένα παιχνίδι.
Προσέξτε τι συνέβη…
- Ο ΠΑΟΚ προέρχονταν από νίκη, αλλά ακόμη μία πολύ μέτρια εμφάνιση.
- Ο ΠΑΟΚ είχε απουσίες.
- Ο Δικέφαλος έπαιζε στο Καυταντζόγλειο που ήταν και άδειο.
- Απέναντί του είχε μία ομάδα που στέκεται καλά τώρα στο ξεκίνημα.
- Ο Λουτσέσκου έβαζε για πρώτη φορά τον Ζαμπράνο, ξεκινούσε πρώτη φορά τον Μαουρίτσιο μαζί με τον Τσίμιροτ στα κεντρικά χαφ.
- Χρησιμοποιούσε πρώτη φορά από το ξεκίνημα τον Δεληγιαννίδη ως αριστερό μπακ.
- Άλλαζε και πάλι θέση τον Πέλκα.
- Έβαζε βασικό τον Λημνιό.
Ήταν πολλά καινούρια πράγματα μαζί και μάλιστα νωρίς στη σεζόν! Όλα αυτά ταυτόχρονα, αποτελούσαν (πριν τον αγώνα) εγγύηση… κακής λειτουργίας, σε παιχνίδι που «μύριζε» γκέλα.
Και όμως… Σφύριξε ο διαιτητής και για 45 λεπτά χάθηκε η μπάλα! Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός.. Μία ομάδα που επιτίθονταν κατά κύματα από παντού, ένα σύνολο που έπαιζε τρομακτική-επιθετική άμυνα για να κερδίσει συνεχώς την μπάλα, μία πρωτοεμφανιζόμενη ενδεκάδα που δημιούργησε 14 τελικές (6-7 μεγάλες φάσεις) και δεν δέχθηκε ούτε υποψία επίθεσης από τον αντίπαλο! Φοβερή ενέργεια από όλους!
Ήταν κάτι εντυπωσιακό και μη αναμενόμενο αυτό που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου. Το 1-0 που διαμορφώθηκε σε αυτό το διάστημα αποτελεί μαγική εικόνα, πόσο μάλλον το 1-1 στο 46΄ με την πρώτη αξιόλογη επίθεση του Λεβαδειακού που τότε έφτιαξε την πρώτη τελική του.
Από εκεί και πέρα ο αγώνας ήταν πιο ισορροπημένος (αν και μόνο ο ΠΑΟΚ δημιουργούσε φάσεις) και το τελικό 2-1 σφράγισε απλά ένα τρίποντο για τους κυπελλούχους Ελλάδας.
Τώρα τι γίνεται; Γιατί μετά από αυτό το παιχνίδι δημιουργούνται πιο πολλά ερωτηματικά για το μέλλον. (Ερωτηματικά ποδοσφαιρικού περιεχομένου με την… καλή έννοια και όχι κακοπροαίρετα για ομάδα που δεν «τσουλάει»).
1) Μπορεί ο ΠΑΟΚ να σταθεροποιηθεί τώρα σε αυτές τις εμφανίσεις και να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τα καλά του διαστήματα;
2) Θα έχει διάρκεια και συνέχεια αυτή η παρουσία, η επιθετικότητα, η ποικιλία στη δημιουργία;
3) Την Κυριακή με τον ΠΑΣ Γιάννινα ποιος θα παίξει; Ο Ζαμπράνο ή ο Βαρέλα ή ο Κρέσπο; Ο Δεληγιαννίδης ή ο Λέοβατς; Ο Μαουρίτσιο ή ο Κάνιας; Ο Πέλκας που θα παίξει αν θα παίξει; Στα άκρα ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, ποιοι βγάζουν έχουν καλύτερη χημεία; Βγαίνει αυτός ο Λημνιός; Ο Μακ; Ο Βιεϊρίνια θα ξεκινήσει; (Αυτά είναι προβλήματα…).
4) Ήταν χθες τόσο αδύναμος ο Λεβαδειακός που έκανε αλλαγές σε σχέση με τον βασικό του κορμό και «βοήθησε» τον ΠΑΟΚ να πιάσει αυτή την απόδοση;
4) Ξεπεράστηκαν σε μεγάλο βαθμό τα θέματα της φυσικής κατάστασης;
Και τέλος: Αν πράγματι είναι τόσο πιεσμένοι που στέλνουν την μπάλα άουτ από κάθε πιθανή θέση (όπως χθες) πώς θα απαλλαγούν από αυτό το πράγμα;
Αισιοδοξώ ότι αυτή η ομάδα, με αυτούς τους παικταράδες θα την βρει την άκρη, αλλά δεν ξέρω το πότε… Αναρωτιέμαι αν χθες… γύρισε το κουμπί και έχω περιέργεια για τη χημεία του βασικού κορμού που ακόμη αναζητεί ο Λουτσέσκου…
Για να δούμε…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.