Ρέις στο gazzetta.gr: «Εμείς στο γήπεδο οφείλουμε να κερδίζουμε»

Ρέις στο gazzetta.gr: «Εμείς στο γήπεδο οφείλουμε να κερδίζουμε»

Κώστας Ζάλιαρης
Ρέις στο gazzetta.gr: «Εμείς στο γήπεδο οφείλουμε να κερδίζουμε»

bet365

Ο Νούνο Ρέις μίλησε στο gazzetta.gr έπειτα και από τη νίκη (2-0) του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΛ στο Κύπελλο, τόνισε πως ανεξάρτητα από τα όσα συμβαίνουν εξωαγωνιστικά θα πρέπει η ομάδα να στέκεται στο ύψος της εντός του γηπέδου και αναφέρθηκε στο χειροκρότημα των οπαδών μετά από καιρό...

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος χαφ, επέστρεψε στις υποχρεώσεις του με τους «πράσινους» έπειτα από έναν μήνα, αφού είχε αποκομίσει πρόβλημα τραυματισμού στο πρώτο ματς των προκριματικών του Europa League απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο πρώτο ματς για τους ομίλους του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον χρησιμοποίησε στη γενικότερα φρεσκαρισμένη 11άδα που παρέταξε κόντρα στους «βυσσινί» στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τη νίκη με το τελικό 2-0. Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα (μετά το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στο πρωτάθλημα), σε μέρες πολύ περίεργες και δύσκολες για τον σύλλογο και το μέλλον του.

Κόντρα στα όσα μπορεί να συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι, ο Νούνο Ρέις ξεκαθάρισε στο gazzetta.gr πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του οφείλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.

«Παναθηναϊκός είμαστε... Είμαστε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Ήταν σημαντικό να κάνουμε νίκες έπειτα από τα πολύ άσχημα αποτελέσματα που σημειώσαμε στα προηγούμενα ματς.

Κάναμε όλοι καλή δουλειά και αυτό είναι που έχει σημασία μαζί με το θετικό αποτέλεσμα. Ήταν κι ένα παιχνίδι όπου έπαιξαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και αυτοί που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής...» είπε ο 26χρονος μέσος και συνέχισε, αναφερόμενος στην επαναφορά του έπειτα από έναν μήνα απουσίας και το επίπεδο ετοιμότητάς του:

«Αισθάνομαι αρκετά καλά, αλλά ξέρω ότι δεν είμαι ακόμα στο καλύτερο επίπεδο που θα μπορούσα να βρίσκομαι. Είναι φυσιολογικό όμως έπειτα από την απουσία μου για αρκετό διάστημα. Χαίρομαι που παίζω γιατί για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι άσχημο να μένει εκτός δράσης για έναν μήνα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα κι εγώ στη νίκη».

Κόντρα στην ΑΕΛ, ο Νούνο Ρέις αγωνίστηκε έχοντας παρτενέρ στο χώρο του κέντρου τον εκ των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων, Γιακούμπα Σιλά, ενώ, όταν αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ ήταν εκείνος που τον αντικατέστησε.

Για τα δύο νέα μέλη του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Πορτογάλος άσος είχε να πει:

«Είναι παίκτες με ποιότητα, γι' αυτό και ήρθαν στον Παναθηναϊκό. Δουλεύουμε μαζί κάθε μέρα, είμαστε φίλοι και έξω από το γήπεδο, έχουμε καλή ομάδα, είμαστε δεμένοι, ένα καλό σύνολο και προσπαθούμε κάθε μέρα για να βελτιωθεί η ομάδα.

Ο κόουτς είναι εκείνος που αποφασίζει για τα πρόσωπα της 11άδας και είναι καλό για εκείνον να υπάρχουν πολλοί παίκτες για συγκεκριμένες θέσεις. Βέβαια είναι παράλληλα κακό για τον προπονητή γιατί πρέπει να σκεφτεί πολύ για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει βλέποντάς μας στις προπονήσεις να δουλεύουμε όλοι καλά.

Μακάρι όλα τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα να βοηθήσουν».

Δεδομένων των συνθηκών, των προβλημάτων που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα, των προσπαθειών του Μαρίνου Ουζουνίδη και της δουλειάς που χρειάζονται ακόμα οι «πράσινοι», ο κόσμος έδειξε να «ζεσταίνεται» στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Οι στιγμές που οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έδειχναν πείσμα και δύναμη στο χορτάρι, άρεσαν στους οπαδούς, οι οποίοι έδειξαν πως το αναγνωρίζουν και χειροκρότησαν στο φινάλε.

«Είναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη των οπαδών, είναι η οικογένειά μας. Ειδικά για εμένα και τον Βιγιαφάνιες που επίσης απουσίαζε καιρό, είναι όμορφο όταν δέχεσαι το χειροκρότημα από τον κόσμο. Όταν κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς στο γήπεδο, τότε και οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι και το δείχνουν» σχολίασε ο Ρέις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα