Θυμήθηκε πως είναι το... 90λεπτο ο Γουίλσιρ (vid)

Θυμήθηκε πως είναι το... 90λεπτο ο Γουίλσιρ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Θυμήθηκε πως είναι το... 90λεπτο ο Γουίλσιρ (vid)

bet365

Επέστρεψε, βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Άρσεναλ έπειτα από καιρό και μάλιστα, για πρώτη φορά έπειτα από περισσότερες από 1.000 μέρες, ο Τζακ Γουίλσιρ έβγαλε 90λεπτο.

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπακαμπού σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Άγγλος χαφ ήταν ο κορυφαίος για τους «κανονιέρηδες» στο ματς του 3ου γύρου του φετινού Λιγκ Καπ απέναντι στην Ντονκάστερ, όπου η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ επικράτησε 1-0 με γκολ του Γουόλκοτ και πέρασε στον επόμενο γύρο.

Για πρώτη φορά έπειτα από 1.093 ημέρες ο Τζακ Γουίλσιρ, του οποίου η ποδοσφαιρική μοίρα τον θέλει να ταλαιπωρείται συχνά από σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο (!), ενώ η παρουσία του στο αρχικό σχήμα των Λονδρέζων ήταν η πρώτη έπειτα από 493 ημέρες και το φινάλε της σεζόν 2015-2016 (είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Μπόρνμουθ πέρυσι...).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα