Ροντρίγκεζ: «Μπορούσε περισσότερα γκολ ο ΠΑΟΚ»

Ροντρίγκεζ: «Μπορούσε περισσότερα γκολ ο ΠΑΟΚ»

Ροντρίγκεζ: «Μπορούσε περισσότερα γκολ ο ΠΑΟΚ»

Την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ παραδέχτηκε ο βοηθός του Ζοζέ Ανιγκό στο πάγκο του Λεβαδειακού Μπερνάρντ Ροντρίγκες τονίζοντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα μπορούσε να πετύχει ακόμα περισσότερα γκολ.

Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπακαμπού σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά ο Ισπανός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα του Καυτανζογλείου ο οποίος βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή με 2-1 επί του Λεβαδειακού: «Κάναμε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, γιατί, όπως και ο ΠΑΟΚ, έχουμε παιχνίδι την Κυριακή. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε με τέσσερις αμυντικούς. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε πολύ καλά ο ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να πετύχει πολλά τέρματα.

Μετά γυρίσαμε στο σύστημα που χρησιμοποιούμε στο πρωτάθλημα, δηλαδή με τρεις αμυντικούς και δείξαμε ότι έτσι είμαστε πολύ δυνατοί και δύσκολα θα δεχτούμε φάσεις και γκολ.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει πολλούς μεγάλους παίκτες. Σήμερα έκανε πολλές αλλαγές, αλλά παρέμεινε μεγάλη ομάδα, λόγω της αξίας των παικτών που έχει. Και σαφώς έχει μεγάλη διαφορά από τις μικρές ομάδες. Η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο και σίγουρα δεν θα είναι ίδια με τα πρώτα παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο σήμερα το είδαμε πολλές φορές αυτό.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, καλούς ποδοσφαιριστές και πολλά χρήματα. Είμαι σίγουρο ότι φέτος θα μπορέσει να διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις».

Best of internet