Λουτσιάνο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

Gazzetta team
Λουτσιάνο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (pic)

bet365

Με μήνυμά του μέσω instagram ο Λουτσιάνο Νέβες ευχαριστεί τον κόσμο για την συμπαράσταση στον σοβαρό τραυματισμό του και τονίζει πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΛ, καθώς η διάγνωση είναι πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη συνδέσμων και ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Ο Λουτσιάνο θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά περίπου στα μέσα Φεβρουαρίου, ωστόσο σε μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο instagram δεν χάνει το κουράγιο του και δηλώνει σίγουρος πως θα επιστρέψει πιο δυνατός.

Αναλυτικά έγραψε: «Και με μεγάλη λύπη σας ενημερώνω ότι πονάω και πάλι. Θα μείνω μερικούς μήνες χωρίς να κάνω αυτό που αγαπάω, αλλά θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατός. Τώρα εστιάζω στην ανάρρωσή και βάζω τον Θεό μπροστά απ΄ όλα. Είμαι πολύ λυπημένος, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσω μαζί με την οικογένειά μου αυτή τη μάχη. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα