Τσάβες: «Στόχος μας πάντα να κερδίζουμε»

Τσάβες: «Στόχος μας πάντα να κερδίζουμε»

Τσάβες: «Στόχος μας πάντα να κερδίζουμε»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε έμεινε ο Αντρέ Τσάβες, με τον Αργεντίνο να τονίζει πως στόχος όλων στον Παναθηναϊκό είναι η νίκη σε κάθε ματς.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Μόλντε – Λίλεστρομ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά ο Αργεντίνος επιθετικός που άνοιξε το σκορ στο 2-0 επί της ΑΕΛ για το Κύπελλο ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το καλό παιχνίδι που κάναμε, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αυτό είναι σημαντικό. Προσωπικά τα έδωσα όλα στον αγωνιστικό χώρο, έκανα το παν και μακάρι να βγαίνουμε πάντοτε νικητές από το γήπεδο. Κοίταξα να μπορώ να τελειώνω τις φάσεις στις ευκαιρίες, κάτι που είναι σημαντικό για έναν επιθετικό και από εκεί και πέρα ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε».

Για το γκολ του: «Ο στόχος ενός επιθετικού είναι να πετυχαίνει γκολ. Από εκεί και πέρα, είναι το πρώτο γκολ που πέτυχα στη Λεωφόρο, μπροστά στο κοινό μας και εύχομαι να ακολουθήσουν και άλλα. Στόχος μας είναι να ανεβάσουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας».

Best of internet