Ουζουνίδης: «Δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι τόσο μαύρα»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Δύσκολα τα πράγματα αλλά όχι τόσο μαύρα»

bet365

Αφού αρχικά τόνισε πως ακόμα ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 30% των δυνατοτήτων του, στην συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά όχι τόσο μαύρα όσο γράφονται.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Αναλυτικά ο έμπειρος τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ για το Κύπελλο τόνισε: «Πήραμε το παιχνίδι αυτό που θέλαμε. Είχα πει στα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε σοβαροί να νικήσουμε για να είμαστε πιο άνετοι. Κάναμε καλό παιχνίδι, από άποψη σοβαρότητας. Ήμασταν πιο καλά σαν γκρουπ και σαν ομάδα. Αυτό πρέπει να δουλέψουμε και με τις προσθήκες θα βελτιωθούμε περισσότερο επιθετικά.

Είμαι ευχαριστημένος ως προς τη συνοχή που είχαμε. Νομίζω ότι είναι άστοχη η δήλωση του προπονητή της ΑΕΛ. Εύχομαι να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα στη συνέχεια. Ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θέλουμε. Παίζουν στο 30%. Ξέρω ότι πήραμε καλούς παίκτες. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις το στυλ παιχνιδιού σου, αλλά όταν βλέπεις παίκτες που τρέχουν και προσπαθούν.

Είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε, αλλά δεν είναι τόσο ‘μαύρα’. Τα παιδιά ήρθαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Θέλουμε και τη βοήθεια της διοίκησης. Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Στους παίκτες μου είπα ότι είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες η ΑΕΛ, αλλά δεν έχει συνοχή. Αν ‘δέσουν’, θα έχει μια καλή πορεία, σίγουρα, όμως, δεν θα είναι εύκολο. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα με πίεση και δεν είναι εύκολο.

Περιμένω να παρουσιάσουμε πάλι ένα καλό σύνολο. Αυτό που με ενδιαφέρει η εικόνα. Ναι μεν θα είναι καλοί οι τρεις βαθμοί, αλλά κοιτάμε την εικόνα. Με τη φυγή του Μπεργκ, αντιμετωπίσαμε κάποια θέματα και αμυντικά. Πρέπει στην εικόνα που έχουμε δείξει στα δυο τελευταία παιχνίδια, να ‘χτίσουμε’.

Θα κερδίσουμε αυτοπεποίθηση, είδατε τη διαφορά που έχουν κάποιοι παίκτες από ματς σε ματς. Ξέρω ότι έπρεπε να τους δώσω χρόνο, αλλά με τα προβλήματα που έχουμε έπρεπε να τους πάω πιο σιγά. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί και θέλω από τον κόσμο να τους βοηθήσει, όπως και το κάνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα