Oι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!

Oι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!

Νίκος Αθανασίου
Oι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Πέντε μήνες εκτός ο Λουτσιάνο!

bet365

Σοκ στον Παναθηναϊκό! Ο Λουτσιάνο θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα τέλη Φεβρουαρίου!

Ήταν από την αρχή σχεδόν βέβαιο ότι η ζημιά που υπέστη ήταν σοβαρή. Το πόδι του Λουτσιάνο «κόλλησε» στο χορτάρι στο 75' της αναμέτρησης με την ΑΕΛ και ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του. Καταλαβαίνοντας πως το πρόβλημα είναι... χοντρό.

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα. Ο Λουτσιάνο πήγε στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη συνδέσμων και ρήξη έξω μηνίσκου και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αναμένεται να επιστρέψει στα τέλη Φεβρουαρίου, χάνοντας έτσι το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα