Λάτσιο - Νάπολι 1-4 (vid)

Gazzetta team
Λάτσιο - Νάπολι 1-4 (vid)

bet365

Η Νάπολι έκανε εντυπωσιακή ανατροπή στη Ρώμη, σκόρπισε με 4-1 την Λάτσιο και έκανε το πέντε στα πέντε στη Serie A.

Νυρεμβέργη – Μπόχουμ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Νάπολι δεν είχε χάσει στο «Ολίμπικο» από την Λάτσιο στις έξι τελευταίες της επισκέψεις και παρά το γεγονός ότι οι λατσιάλι πήραν το προβάδισμα και ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, η παράδοση συνεχίστηκε, με τους παίκτες του Σάρι να κάνουν μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη και να φτάνουν στη νίκη με 4-1, για να κάνουν το πέντε στα πέντε.

Οι γηπεδούχοι είδαν τον Μπάστος να αποχωρεί τραυματίας στο 25’, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29’ με τον Ντε Φράι έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια και ασίστ του Ιμόμπιλε και συνέχισαν να κάνουν τη μία επίθεση μετά την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να ήταν σε παθητικό ρόλο, αλλά έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Χάμσικ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι, με το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Η Λάτσιο έχασε και δεύτερο κεντρικό αμυντικό με το ξεκίνημα της επανάληψης και τη θέση του πήρε ο Μούρτζια.

Αυτό οδήγησε σε πολλά προβλήματα για τους γηπεδούχους και στο 54’ η Νάπολι έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Κουλιμπαλί ολομόναχος στην περιοχή έκανε το 1-1 έπειτα από κόρνερ, ενώ μόλις 2’ αργότερα έγινε η ανατροπή, με τον Καγιεχόν να ολοκληρώνει ιδανικά την ωραία ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του για το 1-2! Κάπου εκεί όλα τελείωσαν, οι παίκτες του Σάρι κυριάρχησαν και έφτασαν στο 1-3 γκολάρα του Μέρτενς στο 59’, πριν ο Ζορζίνιο κάνει το τελικό 1-4 με πέναλτι στο 2’ των καθυστερήσεων.

Ψηλά η Τορίνο, 5άρα Αταλάντα, πρώτη νίκη Σασουόλο
Με τον Αντρέα Μπελότι να σκοράρει ξανά, η Τορίνο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πέρασε από την έδρα της Ουντινέζε με 2-3 και βρέθηκε στην 5η θέση της Serie A. Δυνατή επιστρέφει μετά το κακό ξεκίνημα η Αταλάντα, η οποία διέλυσε στο Atleti Azzurri d' Italia την ουραγό Κροτόνε με 5-1 με δύο γκολ του Παπού Γκόμες, ενώ η Σασουόλο πήρε την πρώτη νίκη της σεζόν και μάλιστα εκτός έδρας σε βάρος της Κάλιαρι χάρη σε πέναλτι του Αλεσάντρο Μάτρι (0-1). Στο 0-0 έμειναν Βερόνα και Σαμπντόρια, μοιρασία στο Marassi ανάμεσα σε Τζένοα και Κιέβο (1-1).

 

SERIE A Τελευταία Νέα