Βοσνιάδης: «Απαγορεύεται να φας γκολ σε αυτό το σημείο, θα μας γίνει μάθημα»

Νίκος Μαρούδας
Βοσνιάδης: «Απαγορεύεται να φας γκολ σε αυτό το σημείο, θα μας γίνει μάθημα»

bet365

Ο Αλέκος Βοσνιάδης, τόνισε πως απαγορεύεται να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό και πως αυτό θα γίνει μάθημα για την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι που κατόπιν επιλογής δικής μας θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο. Μετά το 70’ ήταν φανερό ότι μείναμε από δυνάμεις και στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο μείναμε πολύ πίσω. Χάσαμε ένα παιχνίδι στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Είμαστε σε ένα διάστημα που γνωρίζουμε ακόμα τα παιδιά, τα αξιολογούμε και θα δούμε τα επόμενα παιχνίδια του Κυπέλλου.

Πίεσε ο Ατρόμητος στο τελευταίο χρονικό διάστημα. Δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για να μπει το γκολ. Θα μας γίνει μάθημα. Καλή συνέχεια στον Ατρόμητο. Εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή στην έδρα μας.

Πρέπει στα τελευταία λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Να σβήσουμε το χρόνο. Απαγορεύεται να φας γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Για τον Γιαννακόπουλο: «Είναι σε πολύ κατάσταση. Όταν έχεις καλή κατάσταση έναν τερματοφύλακα που μπορεί να σου δώσει βαθμούς είναι πολύ σημαντικό. Πάντως είμαι ευχαριστημένος και από όλους τους τερματοφύλακες που έχουμε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα