Καρσελά: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν ποδοσφαιρική... τρέλα για μένα»!

Καρσελά: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν ποδοσφαιρική... τρέλα για μένα»!

Καρσελά: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν ποδοσφαιρική... τρέλα για μένα»!

Ο Μεχντί Καρσελά είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ποδοσφαιρική... τρέλα του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο Βέλγιο. Τι άλλο επισήμανε ο άσος των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μιλώντας στο Sport / Foot Magazine ο Καρσελά είπε μεταξύ άλλων για:

Το πως πήγε στον Ολυμπιακό: Ήμουν διακοπές στο Μαρακές όταν με πήρε ο κόουτς. Πραγματικά με εξέπληξε το πόσα ήξερε για μένα και για τις δυνατότητές μου και μου άρεσε πολύ η νέα και δύσκολη πρόκληση: να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Εντάχθηκα στον Ολυμπιακό και μετά προσαρμόστηκα με την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι σαν ποδοσφαιρική... τρέλα για μένα. Μετά την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός είναι μίας άλλης μορφής... τρέλα. Οι οπαδοί εδώ είναι λίγο πιο νευρικοί και πιο απαιτητικοί όμως πάντα κοιτάω το καλύτερο για μένα και την ομάδα μου. Κάποιοι άνθρωποι συγκρίνουν το ποδόσφαιρο με τον πόλεμο αλλά για μένα το ποδόσφαιρο υπάρχει για να δίνουμε χαρά στον κόσμο.

Τη Γρανάδα: Στην Γρανάδα υπήρχε θέμα ως προς τη νοοτροπία. Δεν είχα δει ποτέ αλλού να χάνουμε τόσο πολύ και να έχουν συνηθίσει σε αυτό. Ήταν πιο πολύπλοκο απ' ότι το είχα σκεφτεί. Το βλέπω συνολικά. Ψυχολογικά κάποιες φορές είχαμε αφεθεί στην τύχη μας.
 
Το ενδιαφέρον της Ρεάλ: Ήταν το 2011 όταν ήμουν διστακτικός για Εθνική ανάμεσα σε Μαρόκο και Βέλγιο. Είχα τότε προτάσεις από Άρσεναλ, Μαρσέιγ και Μπενφίκα. Ο Ντελ Μπόσκε, τεχνικός της Ισπανίας τότε μου είχε μιλήσει και για την U21 της Ισπανίας. Η Ρεάλ με πίεσε να διαλέξω Ισπανία ή Βέλγιο και επίσης στην Ρεάλ δεν τους αρέσει όταν τραυματίζονται παίκτες είτε δικοί τους είτε παίκτες που θέλει.

Best of internet