Πασαλίδης: «Πιο συνολική προσπάθεια από τους παίκτες»

Gazzetta team
Πασαλίδης: «Πιο συνολική προσπάθεια από τους παίκτες»

bet365

Ο νεαρός στόπερ αναφέρθηκε στις αλλαγές που υπάρχουν τελευταία στον Αστέρα Τρίπολης
Για τις διαφορές που πλέον υπάρχουν στον Αστέρα, μίλησε ο Πασσαλίδης στον σταθμό «Arcadia».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
"Η προσπάθεια όλης της ομάδας ήταν αυτή που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό. Προσπαθήσαμε όλοι να κάνουμε αυτά που είπε ο προπονητής μας. Να κλείσουμε κάποιους χώρους, να τους οδηγήσουμε κάπου αλλού. Το πετύχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε μια φάση κέρδισαν ένα πέναλτι και έτσι άλλαξε το παιχνίδι".
Για το αν του αφήνει πικρή γεύση το παιχνίδι.
"Σίγουρα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Όμως υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια στον όμιλο του Κυπέλλου και θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε".
Τι άλλαξε στην ομάδα ο νέος προπονητής.
"Δεν άλλαξε κάτι συγκεκριμένο ο Σάββας Παντελίδης απλά τώρα γίνεται μια πιο συνολική προσπάθεια από όλους τους παίκτες. Καταλάβαμε ότι δεν πήγαμε καλά στα πρώτα παιχνίδια και προσπαθούμε μέσα από σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις να το αλλάξουμε αυτό μόνοι μας"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα