«Κράξιμο» στην Μπαρτσελόνα για τα μπλουζάκια για τον Ντεμπελέ (pics & vid)

«Κράξιμο» στην Μπαρτσελόνα για τα μπλουζάκια για τον Ντεμπελέ (pics & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
«Κράξιμο» στην Μπαρτσελόνα για τα μπλουζάκια για τον Ντεμπελέ (pics & vid)

bet365

Η Μπαρτσελόνα, έγινε ακόμα μια ομάδα που εύχεται περαστικά και κουράγιο σε τραυματία ποδοσφαιριστή της με μπλουζάκια, σε μια κίνηση, όμως, που προκάλεσε αντιδράσεις...

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο Αθλ. Μπιλμπάο – Ατλ. Μαδρίτης. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ τραυματίστηκε στο πρόσφατο ματς κόντρα στη Χετάφε και θα μείνει για 3,5 μήνες εκτός δράσης έπειτα από το πρόβλημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έκαναν την εμφάνισή τους στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» πριν από την πρώτη σέντρα του αγώνα με την Εϊμπάρ, φορώντας μπλουζάκια στα οποία υπήρχε το μήνυμα «κουράγιο Ντεμπελέ».

Όλο αυτό, για έναν συμπαίκτη τους που απλά τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός δράσης για 3,5 μήνες.

Πριν από λίγα χρόνια τέτοιες κινήσεις γίνονταν μονάχα σε πολύ σοβαρές καταστάσεις, όπου μπορούσε να διατρέχει κίνδυνο η καριέρα ή ακόμα περισσότερο η ζωή ενός ποδοσφαιριστή, ενώ, τα μηνύματα στα μπλουζάκια χρησιμοποιούνταν και για να γίνει φανερή η στάση ενός κλαμπ σε συγκεκριμένο ζήτημα.

Όταν γίνεται για έναν απλό τραυματισμό που θα κρατήσει τον παίκτη 3 μήνες εκτός δράσης, τότε μάλλον είναι τρομερά υπερβολικό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα