Θέλουν να κρατήσουν, Ανέστη, Λάζαρο και Μάνταλο

Θέλουν να κρατήσουν, Ανέστη, Λάζαρο και Μάνταλο

Gazzetta team
Θέλουν να κρατήσουν, Ανέστη, Λάζαρο και Μάνταλο

bet365

Επαφές προκειμένου να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους θα έχουν οι κιτρινόμαυροι» με τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιάννη Ανέστη.

Μπορεί στην ΑΕΚ αυτό που έχουν στο μυαλό τους να είναι μόνο το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για την συνέχεια. Ένας σχεδιασμός που αρχικά έχει την παραμονή για πολλά χρόνια ακόμα του ελληνικού κορμού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ξεκινήσει επαφές με τους τους Έλληνες παίκτες, αρχίζοντας από τους Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Γιάννη Ανέστη.

Ο πρώτος έχει συμβόλαιο ως το 2019 με την Ένωση να θέλει να τον κρατήσει ως το 2021, κάτι που ισχύει και με τον νεαρό τερματοφύλακα του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον Χριστοδουλόπουλο έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι με οψιόν για ακόμα ένα χρόνο, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να τον κρατήσουν ως το 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα