Παντελίδης: «Θέλω να... ματώνουμε ακόμα και όταν χάνουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Θέλω να... ματώνουμε ακόμα και όταν χάνουμε»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης σχολίασε στην συνέντευξη Τύπου πως δεν θέλει η ομάδα του στο να μάθει στην ήττα, ότι βάζει ψηλά τον πήχη και ότι θέλει πιο καλή συνέχεια για Αστέρα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ

«Ασφαλώς όταν χάνεις ένα παιχνίδι δεν είσαι ευχαριστημένος. Η ήττα είναι ήττα. Τα οφέλη από τη δική μας ομάδα είναι πολλά. Είδαμε όλα τα παιδιά μέσα σε τρεις μέρες, πήραν συμμετοχή, έχω πολύ καλύτερη εικόνα απ' όλους και με έναν σχηματισμό που δεν έχω δουλέψει πολύ. Ασφαλώς για να χάσεις ένα παιχνίδι κάνεις λάθη, και εμείς κάναμε, αλλά επιμένω ότι τα οφέλη στην ομάδα μας είναι περισσότερα από αυτά που χάσαμε. Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Αστέρα:
«Θεωρώ ότι η δουλειά μου πρέπει να αρχίζει και να σταματάει στα λάθη μας και να τα διορθώσουμε. Είναι μία βελτίωση, είναι μία καλή εικόνα, αλλά δεν μπορώ να μείνω εκεί. Είναι δύσκολο για εμάς, πρέπει να γίνουμε καλύτεροι.Ασφαλώς και όταν αμυνθούμε παρότι ο αντίπαλος ήταν πολύ ποιοτικός, τα καταφέρνουμε καλά. Ομως το πρωτάθλημα δεν είναι έτσι. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να δουλέψουμε περισσότερα. Νομίζω ότι μπορούμε πολλά περισσότερα. Νομίζω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο».

Αν έχει πικρία για το αποτέλεσμα.
«Θέλαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και να εξηγήσω στα παιδιά ότι ακόμα και στην ήττα θα πρέπει να ματώνει. Δεν πρέπει να μάθουμε να χάνουμε, αλλά να μάθουμε να διεκδικούμε το καλύτερο, όπου κι αν παίζουμε».

Αν οφέλη της σημερινής αναμέτρησης συμπεριλαμβάνεται και ο Τσουκαλάς επειδή δεν έπαιζε πολύ στα προηγούμενα ματς.
«Ασφαλώς και δεν είναι μόνο αυτός. Είναι πολλά παιδιά ακόμα. Τουλάχιστον 6-7 παιδιά δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι μεγάλο κέρδος για εμένα».

Για το πού θέλουν στον Αστέρα να φτάσουν στο Κύπελλο.
«Δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό. Αυτό που κοιτάζω τώρα είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο ματς που έχουμε με την Ξάνθη».

Για το αν ανεβαίνει ο πήχης με τα όσα λέει.
«Ετσι πρέπει να κάνουν. Πρέπει να βάζουν ψηλά τον πήχη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα