Η αντίδραση του Κωνσταντινίδη στο «κόψιμο» (pic)

Η αντίδραση του Κωνσταντινίδη στο «κόψιμο» (pic)

Gazzetta team
Η αντίδραση του Κωνσταντινίδη στο «κόψιμο» (pic)

bet365

Η ανακοίνωση της αποστολής από το Λουτσέσκου, για τον αγώνα κυπέλλου με το Λεβαδειακό, και το «κόψιμο» του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, έφερε την αντίδραση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε, μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Τρίτης (19/9), την αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με το Λεβαδειακό, χωρίς να συμπεριλάβει σ’ αυτήν τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, που μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει καμία ευκαιρία και περίμενε ότι αυτή τη φορά, βάσει των δεδομένων της αναμέτρησης, θα ήταν τουλάχιστον ανάμεσα στους 18 της «ασπρόμαυρης» αποστολής.

Αυτό δεν έγινε, όπως συνέβη και με τον Πασχαλάκη, προκαλώντας την αντίδραση του Κωνσταντινίδη, ο οποίος σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook: «Δύσκολο ρούχο το παντελόνι. Πολλοί το φορούν λίγοι το τιμούν», όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα