Πρώτη για Ντακόλ και Κρισάντους στην Λαμία

Gazzetta team
Πρώτη για Ντακόλ και Κρισάντους στην Λαμία

bet365

Η Λαμία είναι έτοιμη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αυτή τη φορά για το Κύπελλο, με τον Μπάμπη Τεννέ να παίρνει στην αποστολή για πρώτη φορά τους Ντακόλ και Κρισάντους.

Χωρίς επτά ποδοσφαιριστές, που ξεκουράζονται, αλλά με τους Ντακόλ και Κρισάντους για πρώτη φορά στην αποστολή, θα αντιμετωπίσει η Λαμία την ΑΕΚ στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη στη Ριζούπολη. Ο Μπάμπης Τεννές, δίνει ανάσες σε 7 ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας και πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Παπαδόπουλο, Αναστασιάδη, Μπλάζιτς, Όμο, Βάντερσον, Πίτι και Ακόστα.

Αναλυτικά η αποστολή: Πίτκας, Μελίσσας, Κουκόλης, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Πατσαρούχας, Μανιάς, Τσέλιος, Τσούκαλος, Φράγκος, Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα