Χωρίς έξι ο Πλατανιάς με Απόλλων Σμύρνης

Χωρίς έξι ο Πλατανιάς με Απόλλων Σμύρνης

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Παράσχο να αφήνει εκτός έξι ποδοσφαιριστές. 

Χωρίς έξι ο Πλατανιάς με Απόλλων Σμύρνης

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ο Πλατανιάς. Ο Γιώργος Παράσχος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομπερχάουζερ, Ντικαμονά, Στάμου, Κρος καθώς όλοι τους ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Καρυπίδης που η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα. Επίσης, εκτός είναι και οι Ντεβέσα, Ενσικουλού που ξεκουράζονται.

Στην προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής, ενώ για αρκετή ώρα ο Παράσχος και οι παίκτες δούλεψαν στις στημένες φάσεις, τόσο όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους: Κοκκαλά, Κασσωτάκη, Πλιάτσικα, Στάθη, Πριντέτα, Βάντερσον, Ραχμάν, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Γκουρτζίντερ.

Best of internet