Χωρίς έξι ο Πλατανιάς με Απόλλων Σμύρνης

Gazzetta team
Χωρίς έξι ο Πλατανιάς με Απόλλων Σμύρνης

bet365

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Παράσχο να αφήνει εκτός έξι ποδοσφαιριστές.

Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει την Τετάρτη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ο Πλατανιάς. Ο Γιώργος Παράσχος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ομπερχάουζερ, Ντικαμονά, Στάμου, Κρος καθώς όλοι τους ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Καρυπίδης που η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί τράβηγμα. Επίσης, εκτός είναι και οι Ντεβέσα, Ενσικουλού που ξεκουράζονται.

Στην προπόνηση της Τρίτης, πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής, ενώ για αρκετή ώρα ο Παράσχος και οι παίκτες δούλεψαν στις στημένες φάσεις, τόσο όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους: Κοκκαλά, Κασσωτάκη, Πλιάτσικα, Στάθη, Πριντέτα, Βάντερσον, Ραχμάν, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ζίκο, Σκουλουδάκης, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Γκουρτζίντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα