Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!

Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!

Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!

Η εξέταση του Πορτογάλου αμυντικού έφερε χαμόγελα στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανοιχτό το θέμα όμως αφού έχει ενοχλήσεις

Το βασικό θέμα συζήτησης και αναμονής ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που αφορούσε το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι της ΑΕΚ ήταν τι ισχύει με το πρόβλημα τραυματισμού του Έλντερ Λόπες. Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος αμυντικός της Ένωσης αντικαταστάθηκε στο ματς με την Λαμία από τον Μανόλο Χιμένεθ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και σήμερα θα έκανε μαγνητική.

Τα μαντάτα ήταν απόλυτα ευχάριστα για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η εξέταση του Λόπες είναι απόλυτα καθαρή. Αυτό σημαίνει ότι δεν συντρέχει λόγος σημαντικής ανησυχίας αφού δεν πρόκειται για μυϊκό πρόβλημα τέτοιο που θα εξελιχθεί -για παράδειγμα- σε θλάση. Βέβαια το γεγονός ότι η εξέταση ήταν καθαρή προφανώς και δεν σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι δεδομένη.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις, συνεχίζει με πρόγραμμα ατομικό και θεραπεία, θα γίνει επανεξέταση αύριο και αν δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις δεν πρόκειται να ρισκάρει κανείς τη συμμετοχή του και έναν ίσως σοβαρό τραυματισμό που θα δύναται να προκληθεί αν πιεστεί προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Best of internet