Μυροφορίδης: «Να καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε»

Μυροφορίδης: «Να καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε»

Μυροφορίδης: «Να καταλάβουμε όλοι σε ποια ομάδα βρισκόμαστε»

Ο Παύλος Μυροφορίδης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους γίνεται το φιλικό με τον Άρη. 

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Arena FM»:

«Το ματς αυτό με τη Μπόκα δεν γίνεται για αγωνιστικούς λόγους, αλλά για ψυχολογικούς, για να καταλάβουμε όλοι εμείς που δουλεύουμε στον Άρη, ακόμη κι εγώ, σε ποια ομάδα βρισκόμαστε. Εάν δουν γεμάτο το γήπεδο με τις φωτιές και τους πυρσούς, τα παιδιά της σημερινής ομάδας, τότε μόνο θα καταλάβουν τι σημαίνει Άρης. Για ψυχολογικούς λόγους και όχι για αγωνιστικούς φέρνουμε ένα μύθο στο Χαριλάου, γιατί η Μπόκα είναι μύθος και εμείς θέλουμε μόνο το λάβαρό της, με όποιους παίκτες και εάν έρθει. Δεν μετράει νίκη ή ήττα σε αυτό το φιλικό, αλλά μόνο η είσοδος Άρη και Μπόκα μαζί στο γήπεδο και αυτό που θα απολαύσουμε από την κερκίδα».

-«Τα παιδάκια θα μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, αλλά βγήκε μια ανακοίνωση ότι θα πληρώσουν, γιατί φοβόμαστε την ασφάλεια του κόσμου. Εάν πουληθούν τα 18.000 εισιτήρια και έρθουν καμιά 3-4 χιλιάδες παιδιά δεν θα γίνει συνωστισμός; Που θα τους βάλουμε; Το θέμα πάντως, θα διευκρινιστεί σύντομα».

-«Για τον ματς με τον Παναιγιάλειο, δεν υπάρχει τίποτε άλλο από τη νίκη, αν και προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο η άνοδος, αλλά ο Άρης πρέπει να παίζει παντού για να κερδίζει. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι κυπέλλου και θα πάμε για να το κερδίσουμε».

Best of internet