Καβάνι: «Συμβαίνουν αυτά, κανένα πρόβλημα με Νεϊμάρ»

Καβάνι: «Συμβαίνουν αυτά, κανένα πρόβλημα με Νεϊμάρ»

Κώστας Ζάλιαρης
Καβάνι: «Συμβαίνουν αυτά, κανένα πρόβλημα με Νεϊμάρ»

bet365

Για καταστάσεις που συμβαίνουν και ξεπερνιούνται άμεσα δίχως να κρατάει κάποιος κακία, έκανε λόγο ο Έντινσον Καβάνι αναφορικά με την κόντρα που είχε στο γήπεδο με τον Νεϊμάρ για την εκτέλεση ενός πέναλτι.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βαλένθια - Μάλαγα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Ουρουγουανός, που είδε και τον Νεϊμάρ, αλλά και τον Ντάνι Άλβες να του αρνούνται να εκτελέσει ένα φάουλ κι ένα πέναλτι (αν και το τελευταίο το πήρε και αστόχησε απέναντι στη Λιόν), φερόταν να βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον Βραζιλιάνο φορ, του οποίου η μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα στην Παρί είναι πλέον η ακριβότερη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αυτό που είχε να πει εκείνος, ήταν πως: «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν... Δεν ξέρω από που προέρχονται όλες αυτές οι ιστορίες που έχουν βγει στη δημοσιότητα. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για κάτι παντελώς φυσιολογικό και για πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο.

Έμαθα για όσα λέγονται και γράφονται ότι εγώ δεν αφήνω κανέναν να εκτελέσει πέναλτι και ότι έχω πρόβλημα με τον Νεϊμάρ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο Νεϊμάρ όλοι προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να προσαρμοστεί και να αισθανθεί άνετα και νομίζω ότι το βλέπετε όλοι...».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα