Τσόσιτς: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Τσόσιτς: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τσόσιτς: «Θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Ούρος Τσόσιτς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι αν η ΑΕΚ παίξει με αποφασιστικότητα, θα πάρει το τρίποντο.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Σάλκε – Μπάγερν Μονάχου. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσόσιτς στην Live Sport:

-τη δυνατότητα που έχει η ΑΕΚ να αφήσει τον Ολυμπιακό στο -5 από την κορυφή: «Νομίζω ότι είναι η ευκαιρία μας. Αν παίξουμε όπως με τη Ριέκα, αν παρουσιαστούμε με την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα, τότε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

-το αν φοβάται κάποιον από τους αντιπάλους της ΑΕΚ: «Όχι δεν φοβάμαι. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, έμαθα πράγματα για την ΑΕΚ την ιστορία της και τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε επιτέλους τη συμπαράσταση των οπαδών μας σε εντός έδρας ματς. Την Κυριακή μας βοήθησαν πολύ. Έχω παίξει στη Σερβία ντέρμπι με την φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, κόντρα στην Παρτιζάν, οπότε ξέρω από πρώτο χέρι τι σημαίνει ντέρμπι. Δεν θα είναι κάτι νέο για μένα. Η ατμόσφαιρα θα είναι ίδια. Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου, είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε. Και θα τους κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα