Ο Νεϊμάρ «εξαφάνισε» τον Καβάνι (pic)

Ο Νεϊμάρ «εξαφάνισε» τον Καβάνι (pic)

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ «εξαφάνισε» τον Καβάνι (pic)

bet365

Η κόντρα του Καβάνι με τον Νεϊμάρ φαίνεται ότι φουντώνει, με τις φήμες να θέλουν τους δυο τους να κάνουν «unfollow» ο ένας στον άλλον στα social media.

Η Παρί κέρδισε ξανά πέναλτι στο ματς με την Λυών, ο Καβάνι το εκτέλεσε (και το έχασε), με τον Νεϊμάρ να είναι καθόλου ευχαριστημένος και να το δείχνει. Οι δύο τους είχαν δύο φορές έντονο διάλογο στο ματς, σύμφωνα με τους Γάλλους ο Ουρουγουανός είχε αποχωρήσει εκνευρισμένος μόλις 20’ μετά το τέλος του ματς από το «Παρκ Ντε Πρενς».

Ο Νεϊμάρ, μάλιστα, αποφάσισε να ποστάρει μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία είναι μόνο εκείνος και ο Μπαπέ και όχι ο Καβάνι, που ολοκληρώνει την πιο ακριβή τριπλέτα στον κόσμο. Αυτό οδήγησε στο να κάνει ο ένας τον άλλον unfollow στο Instragram, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά φαίνεται ότι ισχύει... Και μέσα σε όλα αυτά ο Έμερι πήρε την πιο διπλωματική θέση που μπορούσε: «τους είπα να τα βρουν μεταξύ τους».

Grande vitória hoje @k.mbappe29

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nj neymarjr (@neymarjr) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα