Ο Ζεβλάκοφ, ο Μακ κι ο ΠΑΟΚ…

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ζεβλάκοφ, ο Μακ κι ο ΠΑΟΚ…

bet365

Αποκαλυπτικός ο πρώην «ερυθρόλευκος» άσος και τεχνικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αναφορικά με τις μεταγραφικές εμπλοκές της πολωνικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζεβλάκοφ μίλησε για την τετραετία που διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στη Λέγκια Βαρσοβία, όπου η πολωνική ομάδα έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ, αλλά και πούλησε στο «Δικέφαλο» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

«Υπήρξαν πολλές φορές που βρεθήκαμε σε προχωρημένες επαφές με έναν ποδοσφαιριστή και τελικά αυτός επέλεξε έναν πλουσιότερο σύλλογο. Μια από αυτές τις περιπτώσεις ήταν του Ρόμπερτ Μακ, που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και του Μαλινόφσκι που πήγε στην Γκένκ. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ανταγωνιστούμε αυτούς τους συλλόγους», σχολίασε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Λέγκια.

Ο πρώην Πολωνός διεθνής ποδοσφαιριστής, που πέρασε και από τον Ολυμπιακό, παραδέχθηκε ότι είχε σκεφτεί να παραιτηθεί πολλές φορές λόγω της κόντρας του με την ιδιοκτησία της ομάδας, αλλά πάντα οι προπονητές τον κρατούσαν κοντά τους. «Θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι στη Λέγκια, αλλά ο μεγαλομέτοχος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι ενέργειές μου δεν είναι πλέον τόσο αποτελεσματικές όσο στο παρελθόν. Αυτό είναι δικαίωμά του. Πάντως, το χειμώνα πουλήσαμε τρεις παίκτες με αντίτιμο πάνω από 2 εκ. ευρώ, όμως δεν καλύψαμε τα κενά που άφησαν, αφού προχωρήσαμε σε μια απόκτηση και αυτή με δανεισμό», πρόσθεσε ο Ζεβλάκοφ αναφερόμενος και στην πώληση του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα