Παπαδόπουλος: «Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα στον ΟΦΗ»

Παπαδόπουλος: «Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα στον ΟΦΗ»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα στον ΟΦΗ»

bet365

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Football League, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο τεχνικός των Κρητικών φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89.4, όπου τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Καγιούλη σχετικά με τις μεταγραφές, όταν ήταν προπονητής στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Φτιάξαμε μια πολύ καλή ομάδα στον ΟΦΗ και θα παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο, εμείς, ο Άρης, ο Απόλλων Πόντου και τα Τρίκαλα, ενώ η Δόξα πάει τώρα να ενισχυθεί, αλλά το γεγονός ότι έχει χάσει έδαφος γιατί άργησε, θα της δημιουργήσει πρόβλημα να φτάσει τις άλλες ομάδες για πρωταθλητισμό. Αυτός είναι μέχρι στιγμής ο καθρέφτης της Β΄ εθνικής, αλλά όλα θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι πάλι πέρυσι ο Άρης και ο ΟΦΗ ήταν φαβορί, αλλά βγήκαν άλλες ομάδες. Γι αυτό και πρέπει να προσέξουμε από την αρχή του πρωταθλήματος».

Για τις δηλώσεις Καγιούλη:«Έμαθα τι είπε ο κ. Καγιούλης, αλλά θα πρέπει να ενημερώσω ότι εμείς είχαμε πάρει από τον ίδιο μάνατζερ, τον Ζαφειρόπουλο τρεις παίκτες όλους κι όλους, που τους πληρώσαμε 10, 12 και 14 χιλιάδες ευρώ, το χρόνο, τον καθένα. Είναι λεφτά αυτά για να τα συζητάνε; Όταν βγήκε η ομάδα, ζήτησα να ανανεωθούν τα συμβόλαια αυτών των παιδιών και κάποιοι άλλοι παίκτες συμφώνησαν με τον ίδιο μάνατζερ, αλλά αυτό ήταν δικό τους θέμα. Τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις τις έκανε όλες ο πρόεδρος, αφού δεν υπήρχε τεχνικός διευθυντής. Εγώ έδωσα όσα μπορούσα στον Ηρακλή, δούλεψα και έφερα αποτελέσματα. Ο Παπαθανασάκης μου είχε πει ότι ο Καγιούλης είναι δικός του άνθρωπος και ότι θα μιλούσα πλέον με εκείνον, όταν ήμασταν στη Superleague, αλλά αποτελεί μεγάλη έκπληξη για μένα το γεγονός ότι ενώ είχαμε συμφωνήσει το μπάτζετ της ομάδας να είναι ακριβώς το τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν πληρώθηκε κανένας και μπήκε η ΠΑΕ τόσα εκατομμύρια ευρώ «μέσα», όπως λένε όλοι. Κάτι άλλο πρέπει να συνέβη, το οποίο το ξέρουν ο Παπαθανασάκης, ο Καγιούλης και ο λογιστής…».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα