Το «αντίο» των «ασπρόμαυρων» στον Κώστα Εγγλέζο

Το «αντίο» των «ασπρόμαυρων» στον Κώστα Εγγλέζο

Gazzetta team
Το «αντίο» των «ασπρόμαυρων» στον Κώστα Εγγλέζο

bet365

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ, ερασιτέχνης, ΠΑΕ και ΚΑΕ, εξέφρασαν μέσω ανακοινώσεων τους τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Εγγλέζου, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή.

Σύσσωμη η οικογένεια του «Δικεφάλου» «αποχαιρέτισε» το εκλεκτό μέλος της, Κώστα Εγγλέζο, o οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών.

Στην ανακοίνωση του ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Κώστα Εγγλέζου, επίλεκτου μέλους του Σωματείου μας με μεγάλη προσφορά και επί σειρά ετών Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του για το χαμό του αγαπημένου τους ανθρώπου».

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Κώστα Εγγλέζου, μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου και πρώην διοικητικού στελέχους της ομάδας μας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό παράδεισο!».

Τέλος, με ανακοίνωση της και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Κώστα Εγγλέζου.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Εγγλέζου, που έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας ένα σημαντικό κενό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ο Κώστας Εγγλέζος ήταν οδοντίατρος, διετέλεσε για χρόνια δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά πάνω από όλα αυτά, ήταν ένθερμος φίλος του ΠΑΟΚ, ενεργός παράγοντας του συλλόγου στον οποίο διετέλεσε και αντιπρόεδρος», ανέφερε η ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα