ΠΑΟΚ: Στα 11.396 τα διαρκείας του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ: Στα 11.396 τα διαρκείας του «Δικεφάλου»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στα 11.396 τα διαρκείας του «Δικεφάλου»

bet365

Στα 11.396 έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τι αναφέρει ο Γιώργος Σαββίδης στην ευχαριστήρια ανακοίνωση του «Δικεφάλου».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με ελάχιστη μείωση σε σχέση με την περσινή περίοδο έκλεισαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2017-18, που ανέρχονται στα 11.396, ενώ πέρσι ήταν 12.103.

Φυσικά φέτος υπήρχε το κλείσιμο της Τούμπας για επτά αγωνιστικές, αλλά και ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

«Σε μια χρονιά που ξεκίνησε δύσκολα, σε μια χρονιά που για το μισό σχεδόν πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στην Τούμπα, η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από συγκινητική.

Η αγάπη των οπαδών του ΠΑΟΚ και η ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτού του Συλλόγου δεν έχει ανάγκη διαφήμισης. Όμως πάντα ο κόσμος μας βρίσκει νέους τρόπους να μας εκπλήσσει. Σας ευχαριστούμε!», αναφέρει εκ μέρους του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα