Συνέλαβαν τους εκβιαστές του Κουρζαβά πριν του επιτεθούν!

Κώστας Ζάλιαρης
Συνέλαβαν τους εκβιαστές του Κουρζαβά πριν του επιτεθούν!
Με βίντεο στο οποίο φερόταν να χρησιμοποιεί πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για τον Ντιντιέ Ντεσάν, εκβίασαν τον Λαβίν Κουρζαβά, με τους δράστες, όμως, να συλλαμβάνονται προτού επιτεθούν στον αμυντικό της Παρί!

Ο διεθνής μπακ, σύμφωνα με τα όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας το τηλεοπτικό δίκτυο «Europe1», έλαβε ένα βίντεο στο οποίο εκείνος μιλούσε σε φίλο του σε μπαρ, για την εθνική ομάδα της Γαλλίας και αναφερόταν με πολύ άσχημα λόγια στον Ντιντιέ Ντεσάν.

Οι εκβιαστές ζητούσαν 200.000 ευρώ για να μην μιλήσουν και να τελειώσει η υπόθεση χωρίς να πάρει διαστάσεις, με τον Κουρζαβά να απευθύνεται αμέσως στην Αστυνομία.

Άνθρωπος της Καταπολέμησης Οργανωμένου Εγκλήματος επικοινώνησε με τους δράστες ως εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή για να προγραμματίσει ραντεβού μαζί τους, όμως, οι Αρχές αντιλήφθηκαν πολύ γρήγορα πως δεν υπήρχε πρόθεση των εκβιαστών να παραβρεθούν στο σημείο.

Μάλιστα, έσπευσαν και παρακολούθησαν το σπίτι του Γάλλου μπακ, όπου οι δράστες είχαν κανονίσει να τον περιμένουν ώστε να τον χτυπήσουν! Εκεί, όμως, συνελήφθησαν, αφού η Αστυνομία τους είχε «διαβάσει» καλά...

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα