Χίλιεμαρκ: «Πρέπει να παλεύουμε για τον τίτλο»

Χίλιεμαρκ: «Πρέπει να παλεύουμε για τον τίτλο»

Gazzetta team
Χίλιεμαρκ: «Πρέπει να παλεύουμε για τον τίτλο»

bet365

Χαρούμενος με τη νίκη επί του Απόλλωνα ο Χίλιεμαρκ, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παλεύει για το πρωτάθλημα.

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος.*Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα είπε:

«Επιτέλους είμαστε χαρούμενοι με τρίποντο. Είχε πολλή ζέστη και είναι πάντα δύσκολο με αυτόν τον καιρό. Αν πετύχεις το πρώτο γκολ είναι πιο εύκολο να κοντρολάρεις το ματς. Κάναμε καλό παιχνίδι και πήραμε τη νίκη που είναι σημαντική για όλους».

Για τον ίδιο και την απόδοσή του: «Στο πρώτο ημίχρονο είναι πάντα πιο εύκολο να πιέσεις. Στο ημίχρονο μιλήσαμε, είχαμε τρία ματς σε έξι μέρες αλλά ο προπονητής μου έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες τακτικής για να ανταπεξέλθω. Νιώθω όλο και καλύτερα».

Για το αν αισθάνεται πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού στη μεσαία γραμμή: «Πριν έρθω μίλησα με τον κόουτς που μου είπε πως θέλει έναν μέσο box to box και από τότε που ήρθα νιώθω όλο και καλύτερα. Μου αρέσει να έχω την μπάλα και να αποτελώ σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Μου αρέσει να παίρνω σημαντικό ρόλο στο ματς, να "τρέχω" την μπάλα για να μπορούμε να φτιάχνουμε ευκαιρίες».

Για το αν είναι «φάρμακο» η νίκη επί του Απόλλωνα: «Όλοι είναι χαρούμενοι, η νίκη ήταν πολύ σημαντική. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα κορυφής και πρέπει να παλεύουμε για τον τίτλο. Πολλά χαμόγελα!».

Για τους τέσσερις Σουηδούς στην 11άδα του Παναθηναϊκού: «Είναι ξεχωριστό για μένα! Είναι όμορφο να έχω φίλους και εκτός γηπέδου αλλά το πιο σημαντικό είναι πως είναι τρεις πολύ καλοί παίκτες. Είμαι χαρούμενος που παίζουν όλοι τους. Έχουμε καλή ομάδα και νιώθω πως είναι καλό το ότι έχουμε διαφορετικές εθνικότητες μέσα στην ομάδα, μπορεί και λειτουργεί αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα