ΠΑΟΚ: «Δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες από την ΚΕΔ!»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες από την ΚΕΔ!»

bet365

Τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της 4ης αγωνιστικής δεν πέρασαν ασχολίαστα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που αντέδρασαν και ζητούν την παρουσία επιπρόσθετων διαιτητών.

Το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, το πέναλτι που καταλόγισε ο Βάτσιος υπέρ της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Λαμία, αλλά και το γκολ του Ατρομήτου που δεν μέτρησε οδήγησαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να κάνουν λόγο για «σημαντικά λάθη» από τους διαιτητές στα περισσότερα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής.

«Με αφορμή τα σημαντικά λάθη σε τρία παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής και για να καταπολεμηθεί εν τη γενέσει της οποιαδήποτε καχυποψία, ευελπιστούμε πως η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα απαιτήσει από την ΚΕΔ δίκαιες και αυστηρές τιμωρίες. Επειδή τα λάθη αφορούν στην πλειοψηφία τους φάσεις μέσα στην περιοχή ίσως η λύση των επιπρόσθετων διαιτητών να είναι επιτακτική», ανέφεραν στη Μικράς Ασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα