Χάσι σε παίκτες: «Αδικούμε διαρκώς τους εαυτούς μας...»

Δημήτρης Τομαράς
Χάσι σε παίκτες: «Αδικούμε διαρκώς τους εαυτούς μας...»

bet365

Ο Χάσι μίλησε στους παίκτες του μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού στο 1-1 του Καραϊσκάκη.

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος.*Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Κοσοβάρος τεχνικός έδειχνε... σκασμένος και είχε να πει προς τους ποδοσφαιριστές του ότι «δείχνουμε να αδικούμε διαρκώς τους εαυτούς μας. Η εικόνα που βγάζουμε στο γήπεδο δεν είναι ανάλογη του επιπέδου μας ως ομάδα και προφανώς και ανάλογη του επιπέδου του Ολυμπιακού.

Πρέπει εδώ και τώρα να αλλάξουμε λογική και να αρχίσουμε να παίζουμε σαν Ολυμπιακός και να δείξουμε το τι αξίζουμε και το τι μπορούμε να κάνουμε γιατί έρχονται δύσκολα ματς. Κανένα ματς δεν το κερδίζεις μόνο με την φανέλα. Πρέπει να παίξεις κιόλας και να παλέψεις σκληρά. Με τον Αστέρα Τρίπολης είχαμε πολύ κακό πρόσωπο και δείχναμε σαν να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια και νοοτροπία για να πάρουμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε». Ο Μπέσνικ Χάσι επίσης έλεγε πόσο σημαντικό είναι να βρουν την απαιτούμενη ηρεμία και την καλή ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές του για να έχουν μετά και τα ανάλογα... πατήματα στο γήπεδο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού που είχαν - όπως μεταφέραμε από χθες - μεταξύ τους συζητήσεις για το τι πρέπει να αλλάξει και για την ανάληψη των ευθυνών τους είχαν να τονίζουν πως «φταίμε όλοι για αυτές τις εμφανίσεις. Να το αλλάξουμε. Έχουμε ευθύνη απέναντι στην διοίκηση, την ομάδα, τον κόσμο μας αλλά και τους εαυτούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα