Βαλλιάνος: «Χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στις λεπτομέρειες»

Gazzetta team
Βαλλιάνος: «Χάσαμε από τον Παναθηναϊκό στις λεπτομέρειες»

bet365

Βασίλης Βαλλιάνος και Μιχάλης Κύργιας συμφώνησαν μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο πως η ομάδα τους έπαιξε καλά, με τον πρώτο να τονίζει πως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχασε το ματς στις λεπτομέρειες.

Στις λεπτομέρειες ήρθε η ήττα για τον Απόλλωνα Σμύρνης κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως ανέφεραν στην κάμερα της NOVA οι παίκτες του Απόλλωνα, Βασίλης Βαλλιάνος και Μιχάλης Κύργιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ν. Βαλλιάνου:

«Είχαμε στις αρχές του β' μέρους με τον Μπάμπιαρζ μία πολύ μεγάλη ευκαίρία, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και το σκορ να διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε μία νέα ομάδα με 20 καινούριους παίκτες. Σιγά - σιγά βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο. Τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και σήμερα με εξαίρεση μερικές φάσεις, ήμασταν αρκετά καλοί. Το ματς κρίθηκε στις στατικές φάσεις. Το 70% των γκολ μπαίνουν έτσι.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά είναι θέμα λεπτομέρειας. Ο Παναθηναϊκός είχε μία κόντρα στο α' μέρος που την έβγαλε ο Τσόβιτς και στο β΄άλλη μία κόντρα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, οι κόουτς κάνουν καταπληκτική δουλειά. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε αρκετά γρήγοροι, δυνατοί και ο κάθε παίκτης ξέρει που να κινηθεί μέσα στο γήπεδο και είναι συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα και ειδικά με μία ομάδα που έχει ανέβει τώρα από την Β' κατηγορία».

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Κύργιας δήλωσε:

«Κατ' αρχάς κάναμε μία αρκετά καλή εμφάνιση, είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, να αμυνθούμε και να κλείσουμε κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις του Παναθηναϊκού. Τα καταφέραμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο. Στο β' ανεβήκαμε στο γήπεδο, δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες . Είναι μία δύσκολη έδρα, αλλά κάναμε μία καλή προσπάθεια. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Στα δύο τελευταία ματς το πλάνο μας ήταν κυρίως αμυντικό και να μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες κόντρες, όπως συνηθίζεται με αυτές τις ομάδες. Λέμε για πίστωση χρόνου συνεχώς, είναι κι αυτό μέσα στο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι στεκόμαστε καλά και είναι θέμα το πώς αντιμετωπίζεις το κάθε παιχνίδι.

Στο επόμενο παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι αυτό το πλάνο γιατί όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ είσαι πιο συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε καλή εμφάνιση γιατί είχαμε δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και αμυντικά ήμασταν πολύ καλά. Είναι κακό να δεχόμαστε γκολ από στημένο αλλά είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα παλέψαμε το ματς. Είμαι πολλά χρόνια στην ομάδα, την αγαπάω, έχω περάσει ωραίες στιγμές. Το μόνο που με νοιάζει είναι είτε παίζω είτε δεν παίζω η ομάδα μου να συγκεντρώνει βαθμούς για να πετύχει τον στόχο της αυτή τη χρονιά. Εύχομαι να μείνουμε και να καθιερωθούμε στην κατηγορία και το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε πόντους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα