Τσέλσι - Αρσεναλ 0-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Αρσεναλ 0-0

bet365

Με τους Σάντσες-Οζίλ εκτός 11άδας η Αρσεναλ ήταν καλύτερη από την Τσέλσι, είχε δοκάρι και φάσεις, όμως έφυγε... μόνο με έναν βαθμό από το Stamford Bridge (0-0).

Πέρα από το αποτέλσμα και τον βαθμό, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταία. Οι Gunners, έμοιαζαν απελευθερωμένοι, οι περισσότεροι παίκτες τους έβγαζαν αυτοπεποίθηση στις κινήσεις τους και αφού περιόρισαν τους Μπλε, είχαν εκείνοι τις περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ που θα χάριζε τη νίκη. Προσπάθησε να διορθώσει τα πράγματα ο Αντόνιο Κόντε στο δεύτερο μέρος, όμως μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τον έναν βαθμό παρότι έλαβε τέλος το σερί των τριών νικών στην Premier League. Δοκάρι είχε ο Ράμσεϊ για την Αρσεναλ, απευθείας κόκκινη είδε στο φινάλε ο Νταβίντ Λουίζ για την Τσέλσι.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Η Τσέλσι φάνηκε να μπαίνει πιο δυνατά στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και αφού είχε μικρή απειλή με τον Σεσκ, ανέβασε ρυθμό και πίεσε, όμως η εικόνα έμελλε να αλλάξει αμέσως αφού πέρασε το πρώτο τέταρτο. Στο 16' ο Μπεγιερίν έκανε τη σέντρα αλλά η κεφαλιά του Γουέλμπεκ πέρασε έξω και στο επόμενο λεπτό ο Ισπανός μπακ πήρε από τον Ράμσεϊ και έκοψε για τον Λακαζέτ αλλά ο Κουρτουά μπόκαρε με διπλή προσπάθεια. Η Τσέλσι έχασε την καλύτερη ευκαιρία της στον αγώνα στο 21' όταν ο Φάμπρεγας έκανε τρομερή μπαλιά και έβγαλε σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Τσεχ τον Πέδρο, όμως καθυστέρησες και ο keeper της Αρσεναλ τον νίκησε. Η ομάδα του Βεγνκέρ περνούσε πολύ χρόνο στο αντίπαλο μισό και στο 41' έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Ο Ράμσεϊ έκανε τρομερή ατομική προσπάθεια και πλασέ στο δοκάρι και ο Λακαζέτ σχεδόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά.

Ο Κόντε στο ημίχρονο έβγαλε Πέδρο και έβαλε Μπακαγιόκο αλλά η Αρσεναλ συνέχισε να στέκεται εξαιρετικά χωρίς να αφήνει την Τσέλσι να επιβάλλει τον ρυθμό της, όμως οι καθαρές φάσεις δεν υπήρχαν. Ο Βενγκέρ έβαλε τον Αλέξις(66') και ο Κόντε τον Αζάρ (69') και ο Βέλγος ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ στο 79' αλλά ο Τσεχ ήταν εκεί που έπρεπε. Οι Μπλε προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά να κλείσουν τους φιλοξενούμενους αλλά όλα τελείωσαν οριστικά στο 87' όταν ο Νταβίντ Λουίζ είδε απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Κολάσινατς, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Μόζες, Καντέ, Φάμπρεγας, Γουίλιαν (69' Αζάρ), Πέδρο (46' Μπακαγιόκο), Μοράτα (89' Κρίστενσεν).

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μονρεάλ, Μουστάφι, Κοσιελνί, Κολάσινατς, Μπεγιερίν, Τσάκα, Ράμσεϊ, Ιβόμπι (80' Ελνένι), Γουέλμπεκ (74' Ζιρού), Λακαζέτ (66' Σάντσες).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα