«Ναυάγιο» και... μόνο μπάσκετ πλέον ο Γιαννακόπουλος!

«Ναυάγιο» και... μόνο μπάσκετ πλέον ο Γιαννακόπουλος!

Νίκος Αθανασίου
«Ναυάγιο» και... μόνο μπάσκετ πλέον ο Γιαννακόπουλος!

bet365

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπειτα από τη δεύτερη συνάντησή τους για το μέλλον του συλλόγου! «Δεν έτυχε αποδοχής η πρότασή μου για 15 εκατ. συν κάλυψη μελλοντικών υποχρεώσεων» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν για δεύτερη φορά εντός 48 ωρών από το πρώτο τους ραντεβού έπειτα και από την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σύσταση του PAO Foundation και την έξοδο του ποδοσφαιρικού τμήματος από την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Τσέλσι – Αρσεναλ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η διαφορά στο οικονομικό είχε παρατηρηθεί εξ αρχής, όμως, παρά το θετικό κλίμα και τη συμφωνία για ένα δεύτερο ραντεβού, αυτό, διήρκησε μόλις 45 λεπτά και δεν απέδωσε καρπούς.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε λεπτομερώς στο θέμα με την προσπάθεια κάλυψης του ποσού που αφορά στα χρέη της ΠΑΕ, τα 15 εκατ.ευρώ συν μελλοντικές υποχρεώσεις, αλλά και την άρνηση από πλευράς Αλαφούζου στη συγκεκριμένη πρόταση, με τα χρέη να έχουν φτάσει πλέον στα 50 εκατομμύρια, λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας.

«Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο» αναφέρεται στην τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

Όταν προ 4 μηνών οραματίστηκα το PAO Foundation και ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την πλευρά του κ. Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να καταλάβω ποια είναι η οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τα χρέη που μου παρουσιάστηκαν ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και υπήρχε η δέσμευση ότι θα καλύπτονταν εξ ολοκλήρου από τον ίδιο.

Λόγω αστοχιών και ατυχών αποτελεσμάτων της ομάδας, σήμερα αυτός ο αριθμός χρεών έχει ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, όπως επίσης έχουν υπογραφεί δεσμεύσεις άλλων 30 εκατομμυρίων ευρώ που αφορούν σε υποχρεώσεις των επόμενων ετών.

Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων.

Δυστυχώς και αυτή μου η πρόταση δεν έτυχε της αποδοχής και ο κύκλος των συζητήσεων ολοκληρώθηκε χωρίς θετική κατάληξη. Το γιατί το γνωρίζει μόνο ο ίδιος...

Οφείλω να επισημάνω ότι από τους ελέγχους που έγιναν, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος έχει συνδράμει με ποσό άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο οφείλουμε όλοι να του το αναγνωρίσουμε.

Πλέον, όλες μου οι δυνάμεις επικεντρώνονται στο να έχουν αίσια έκβαση οι διαπραγματεύσεις με την πολιτική ηγεσία για το ΟΑΚΑ PAO ARENA, ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ξαναγίνει το τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού η πρώτη δύναμη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα