Παντελίδης: «Πάντα παραπάνω κίνητρο όταν παίζεις με Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης: «Πάντα παραπάνω κίνητρο όταν παίζεις με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Αστέρα στον αγώνα με Ολυμπιακό και στο κίνητρο που είχαν.
Ο Σάββας Παντελίδης είπε στην Σ.Τ. για:
Το 1-1 με Ολυμπιακό και την αλλαγή εικόνας των Αρκάδων: Πρώτα απ' όλα είπα στα παιδιά ότι δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Παίζουμε με Ολυμπιακό. Να αξιοποιήσουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς τον κόσμο του και προερχόταν από κακό αποτελεσμα. Ελέγχαμε το α' μέρος. Δεν άλλαξα πολλά στο παιχνίδι απλώς όταν παίζεις με Ολυμπιακός έχεις παραπάνω κίνητρο.
Το εάν περίμενε κακή βραδιά Ολυμπιακού: Έγινε ένα ροτεισον. Με ροτέισον δυσκολεύεται μία ομάδα. Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο Ολυμπιακός. Αφού καταφέραμε να μην μας κάνει αρχικά φάσεις τότε είναι σημαντικό. Είχαμε και τύχη. Μετά το 0-1 είχαμε και φάσεις να το τελειώσουμε το ματς. Πριν το 0-1 θα μπορούσε να είχε βάλει γκολ ο Ολυμπιακός και τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα.
Το κατά πόσον θεωρεί πως έφτασε κοντά σε ιστορικό διπλό η ομάδα του: Όταν δέχεσαι γκολ στα τελευταία 2 λεπτά δεν μπορεί να είσαι χαρούμενος. Δεν μπορούμε να είμαστε πλεονέκτες όμως. Εάν κάποιος μας έλεγε την Παρασκευή θα ήμασταν ευχαριστημένοι.
Το πέναλτι του Ιγκλέσιας: Όχι δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν έχω μιλήσει με Ιγκλέσιας ή τα παιδιά. Είμαι πολύ μακριά για να πω εάν είναι ή δεν είναι. Και το πέναλτι που κερδίσαμε εμείς και το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα