Μάσα: «Κρίμα που έφυγα από τον Αστέρα»

Gazzetta team
Μάσα: «Κρίμα που έφυγα από τον Αστέρα»

bet365

Ο Αργεντινός έδειξε συγκινημένος στο «αντίο» του στην Ελλάδα και σε όλους στη Τρίπολη
Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Μάσα, καθώς μετά από τρία χρόνια παρουσίας στον Αστέρα πλέον δεν είναι κάτοικος Αρκαδίας. Ο Αργεντινός μίλησε στη κάμερα της NOVA για την αποχώρησή του και έδειξε συγκινημένος. «Είναι κρίμα που φεύγω. Πρόκειται για μία προσωπική απόφαση που δεν έχει να κάνει με την ομάδα. Από τη μία πλευρά είναι στεναχωρημένος που φεύγω, από την άλλη χαρούμενος που θα βρεθώ στο πλευρό του γιου μου. Θυμάμαι όταν ήρθα στην Ελλάδα που ήμουν χαρούμενος και γεμάτος αισιοδοξία. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Ελλάδα και φεύγω γοητευμένος, τόσο από την χώρα όσο και από τους ανθρώπους που συνάντησα. Η αντιμετώπιση που είχα σημαίνει πως τα πήγα καλά. Θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Η καλύτερη στιγμή μου ήταν την πρώτη σεζόν που προκριθήκαμε επί της Μάιντζ. Η χειρότερη ήταν η περασμένη που δώσαμε ΄μάχη' για την παραμονή μας. Ηταν πολύ αγχωτικό. Ειχα φοβερές σχέσεις με όλους τους Αργεντινούς, κυρίως με τον Ιγκλέσιας. Μοιραστήκαμε το ίδιο δωμάτιο. Ηταν ο πρώτος που έμαθε την απόφασή μου και με βοήθησε πολύ. Θέλω να τον ευχαριστήσω για αυτό».
Κλείνοντας ανέφερε πως «ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες της ομάδας που κατανόησαν την απόφασή μου. Με βοήθησαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια και πέρασα καταπληκτικά στη Τρίπολη. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου έδειξαν και θέλω να τους ζητήσω συγνώμη που δεν θα μπορέσω φέτος να βοηθήσω την ομάδα, αλλά πάνω από όλα είναι ο γιος μου. Το θέμα είναι προσωπικό. Δεν ευθύνεται η ομάδα που φεύγω, αλλά αντιθέτως κατανόησαν την κατάστασή μου και τους είμαι ευγνώμων», τόνισε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα