Χωρίς Τριάδη και Λ. Ορφανίδη η Ξάνθη

Gazzetta team
Χωρίς Τριάδη και Λ. Ορφανίδη η Ξάνθη

bet365

Οι Τριάδης και Λάζαρος Ορφανίδης είναι εκτός από την αποστολή της ομάδας της Ξάνθης για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.
Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ξανθιώτικης ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα (16:00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στις ασκήσεις τακτικής και τις στατικές φάσεις και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή για την αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Οι νεαροί Τζελέπης και Μελιόπουλος ενσωματώθηκαν στην Κ-20, η οποία το πρωινό του Σαββάτου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα. Off είναι οι Τριάδης και Λάζαρος Ορφανίδης.
Αναλυτικά οι επιλογές του Μίλαν Ράσταβατς: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Σιλά, Κασάδο, Καμαρά, Ντε Λούκας, Κίκε, Λουσέρο, Μεχία, Ρότσε, Π. Ορφανίδης, Μπρίτο, Κάστρο και Γέντρισεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα