Αλλάζει όψη το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (pics)

Αλλάζει όψη το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Αλλάζει όψη το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (pics)

bet365

Πυρετός εργασιών επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, που αλλάζει συνεχώς όψη και βήμα-βήμα έρχεται στην κατάσταση που πρέπει να είναι, ως ένα «κόσμημα» του αθλητισμού του Ηρακλείου.
Να σημειωθεί ότι με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, η οποία υλοποιείται άμεσα, το «Βαρδινογιάννειο» θα αποτελέσει ξανά το «στρατηγείο» του ΟΦΗ, καθώς σε αυτό, μετακομίζουν όλες οι υπηρεσίες της ΠΑΕ, οι οποίες αποχωρούν από το κεντρικό γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στα Καμίνια. Πλέον στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα στεγάζεται η διοίκηση της ομάδας, το λογιστήριο, το εμπορικό τμήμα, το γραφείο Τύπου, το τμήμα δημοσίων σχέσεων, αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας.
Για το σκοπό αυτό τις τελευταίες ημέρες, γίνεται η διαμόρφωση των γραφείων με εργασίες, βαψίματα, τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεφωνικό κέντρο και ίντερνετ. Παράλληλα, στην είσοδο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, θα υπάρχει πλέον υπηρεσία φύλαξης (security) και θα γίνεται έλεγχος σε οποιοδήποτε μπαίνει στο αθλητικό κέντρο. Παράλληλα έγινε τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (κάμερες) στο «Βαρδινογιάννειο», αλλά και αλλαγή σε όλες τις κλειδαριές του αθλητικού κέντρου.
Να σημειωθεί ότι όλες τις εργασίες που γίνονται στο «Βαρδινογιάννειο» εποπτεύει προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος, ο οποίος εδώ και μέρες, έχει «μετακομίσει» για αυτό το σκοπό στο αθλητικό κέντρο. Σημαντικές παρεμβάσεις έχουν γίνει όμως και στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου. Στο πρώτο γήπεδο έγινε ολική επανασπορά του χλοοτάπητα και η εικόνα που παρουσιάζει είναι εξαιρετική.
Τοποθετήθηκαν προστατευτικά δίχτυα πίσω από τα τέρματα. Για το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Γιώργο Αλετρά, για την προσφορά του. Εγινε στρώσιμο με μπετόν σε πολλά σημεία του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, όπως και η κατασκευή μιας μικρής τσιμεντένιας κερκίδας στο δεύτερο γήπεδο. Για το θέμα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί θερμά το μέτοχο και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλη Ορφανάκη για την προσφορά του.
Ακόμη, με έξοδα του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτη Τσάλου, αγοράστηκε ένα κοντέινερ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από την ακαδημία ποδοσφαίρου και τη γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ, ως αποθηκευτικός χώρος. Στόχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι οι εργασίες να συνεχιστούν, ώστε το Βαρδινογιάννειο αθλητικο κέντρο, να εμπνέει το σεβασμό που πρέπει και επιτάσσει η ιστορία του ΟΦΗ.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα