«Ο Μέσι ανανέωσε και μένει η... φωτογραφία»

«Ο Μέσι ανανέωσε και μένει η... φωτογραφία»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Ο Μέσι ανανέωσε και μένει η... φωτογραφία»

bet365

Αγωνία... τέλος για τους φίλους της Μπαρτσελόνα, με τον πρόεδρο της ομάδας να τονίζει πως ο Λιονέλ Μέσι έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Ο Ζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου φρόντισε να... ηρεμήσει τους φίλους της Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως ο Λιονέλ Μέσι έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μέχρι το 2022. Ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών τόνισε πως ο Αργεντίνος πρέπει απλά να βάλει την υπογραφή δίπλα σε εκείνη του πατέρα του (είναι και μάνατζερ του), βάζοντας ουσιαστικά τέλος στη γκρίνια και τον προβληματισμό των Καταλανών. «Η δέσμευση του Μέσι είναι δεδομένη. Ο πατέρας του υπέγραψε την ανανέωση (μέχρι το 2022) και το μόνο που έμεινε είναι να τραβήξουμε τη φωτογραφία».

Πριν λίγες ημέρες ο Ινιέστα διέψευσε τους ισχυρισμούς του Μπαρτομένου για το νέο συμβόλαιο, με τον πρόεδρο του συλλόγου να επανέρχεται στο θέμα λέγοντας: «Ο Αντρές είναι ξεχωριστός για μας, είναι παράδειγμα ως άνθρωπος και ως παίκτης. Διαπραγματευόμαστε με τον εκπρόσωπό του με πρόθεση να του δώσουμε συμβόλαιο αορίστου χρόνου και να τον αφήσουμε να επιλέξει πόσο καιρό ακόμα θέλει να είναι στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα