Μπαρτομέου: «Τα λεφτά του Νεϊμάρ δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Μπαρτομέου: «Τα λεφτά του Νεϊμάρ δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μπαρτομέου, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί τονίζοντας ότι τα λεφτά αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

«Από τότε που έφυγε, δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Νεϊμάρ. Εάν μας είχε πει νωρίς ότι ήθελε να φύγει, θα είχαμε χρόνο να βρούμε έναν αντικαταστάτη του επιπέδου του. Συνειδητοποίησα εκείνο που ήθελε σε μια συνάντηση που είχαμε. Όταν επιστρέψαμε από την περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλα είχαν τελειώσει», ανέφερε ο Μπαρτομέου για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Όταν ένας παίκτης θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα, μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να μας προειδοποιήσει, όπως έκαναν ο Φάμπρεγκας ή ο Πέδρο Ροντρίγες. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που έφυγε ο Νεϊμάρ. Η Παρί Σ.Ζ έχει πληρώσει μια πολύ υψηλή ρήτρα διαπραγμάτευσης, χρήματα που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Αυτό επηρέασε ολόκληρη την αγορά και χαίρομαι για την έρευνα που διεξάγει η UEFA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα