O... «κόκκινος» Πρίγιοβιτς στα social media!

O... «κόκκινος» Πρίγιοβιτς στα social media!

Gazzetta team
O... «κόκκινος» Πρίγιοβιτς στα social media!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσόρισε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην οικογένεια του Facebook και των social media, με τις εικόνες του Σέρβου στα… κόκκινα να μην πολύ αρέσουν στους φίλους του «Δικεφάλου»!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποφάσισε να εισέλθει κι αυτός στο μαγικό κόσμο των social media, δημιουργώντας τη δική επίσημη σελίδα στο Facebook, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να τον «καλωσορίζει» και να τον βοηθάει ουσιαστικά για να αυξήσει την κοινότητα του.

Η επιλογή, πάντως, του 26χρονου επιθετικού του ΠΑΟΚ, να έχει ως βασικές εικόνες στο προφίλ του φωτογραφίες με τα… κόκκινα της εθνικής Σερβίας, δεν άρεσε και ιδιαίτερα στους φίλους του «Δικεφάλου», που όπως έγραψαν «έχουν μια… αλλεργία στο κόκκινο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα