Δίπλα στην ΑΕΚ ξανά ο Μελισσανίδης! (pics)

Δίπλα στην ΑΕΚ ξανά ο Μελισσανίδης! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
Δίπλα στην ΑΕΚ ξανά ο Μελισσανίδης! (pics)

bet365

Όπως έκανε στο Βέλγιο και το Μπριζ, έτσι και απόψε, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταξίδεψε στην Ριέκα για να βρεθεί στο πλευρό της Ένωσης και να στηρίξει την προσπάθειά της! ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.

Όπως έγινε γνωστό την ημέρα του αγώνα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αποφάσισε να ταξιδέψει και να βρεθεί στο πλευρό της ΑΕΚ και στην Κροατία. Το είχε κάνει όπως είναι γνωστό και στο Βέλγιο και το Μπριζ και το επαναλαμβάνει τώρα απέναντι στην Ριέκα.

Το αφεντικό της Ένωσης στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα και προς την ομάδα με αυτόν τον τρόπο, εκτός ότι είναι φέτος πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, ότι έχει μεγάλη αξία και σημασία (και) το αποψινό ματς, αντίστοιχη με εκείνη στο Μπριζ...

Ο Μελισσανίδης πέταξε το απόγευμα νωρίς για την Κροατία και την Ριέκα. Μάλιστα έφτασε μόλις 40 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο γήπεδο, απ' ευθείας από το αεροδρόμιο.

Το αφεντικό της ΑΕΚ έμεινε κοντά στα αποδυτήρια για μισή ώρα, δεν μπήκε σε αυτά της Ένωσης, ούτε μίλησε, ούτε έκανε κάτι, ήταν απλά εκεί με νόημα. Έπειτα έκατσε λίγο στη φυσούνα και ανέβηκε στη θέση του δέκα λεπτά πριν τη σέντρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα