Ζαμάνης: «Εμαθε σε όλους τι σημαίνει αθλητισμός»

Gazzetta team
Ζαμάνης: «Εμαθε σε όλους τι σημαίνει αθλητισμός»

bet365

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου έδωσε τις δικές του ευχές για τα σημερινά γενέθλια της ομάδας
Τις δικές του ευχές για τα «γενέθλια» του Πανιωνίου έδωσε ο Νίκος Ζαμάνης. Ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κυανέρυθρων» τόνισε πως η ομάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων της χώρας.
ΑΝΑΛΥΤΙΛΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο σύλλογος που έμαθε όλους τους Έλληνες τι σημαίνει αθλητισμός συμπληρώνει σήμερα 127 χρόνια ζωής. Εμείς, ως περήφανα μέλη της διοίκησής του, θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο σύλλογός μας, αυτές που έφεραν μαζί τους από τα παράλια της Μικρασίας οι πρόγονοί μας, που αναγκάστηκαν να αφήσουν τις εστίες τους και την «μάνα Σμύρνη» λόγω του ξεριζωμού. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, προκειμένου να τους δικαιώσουμε.
Η νέα εποχή βρίσκει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ πρωταγωνιστή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε ότι όλοι μαζί θα μπορέσουμε να τον κρατήσουμε εκεί που πραγματικά ανήκει. Μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της χώρας.
127 χρόνια γράφουμε την ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού και θα συνεχίσουμε για πολλά ακόμα.
Χρόνια πολλά σε όλη την ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα