Δάρας: «Χρόνια γεμάτα αξίες και ιδανικά»

Gazzetta team
Δάρας: «Χρόνια γεμάτα αξίες και ιδανικά»

bet365

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, με αφορμή τα «γενέθλιά» του, ευχήθηκε οι «κυανέρυθροι» να συνεχίσουν να προσφέρουν στον αθλητισμό και όχι μόνο

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

«Γενέθλια» έχει σήμερα ο Πανιώνιος και ο Χρήστος Δάρας μέσω δήλωσής του, ευχήθηκε οι «κυανέρυθροι» να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη την προσφορά τους στον αθλητισμό και όχι μόνο.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
«Εύχομαι ο πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ σύλλογος της Ελλάδας να συνεχίσει να προσφέρει αθλητικά και πολιτιστικά όπως περήφανα κάνει εδώ και 127 χρόνια. Να παραμείνει ο μεγάλος τροφοδότης της χώρας μας σε όλα τα αθλήματα κάνοντας κάθε φίλαθλο χαρούμενο και περήφανο που ανήκει σε αυτή την οικογένεια.
Η ομάδα μας να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί όπως κάνει τα τελευταία χρόνια και μοιράζει χαρά στον κόσμο. Τα 127 χρόνια είναι γεμάτα αξίες και ιδανικά που κάνουν σύλλογο να ξεχωρίζει και υποσχόμαστε πως κάθε μέρα θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά ώστε και στα 200 χρόνια του ο Ιστορικός να είναι πάντα δυνατός και εκεί που του αναλογεί και πρέπει να βρίσκεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα