Βαν Χόλσμπεεκ: «Από το γραφείο μου ξεκίνησε η μεταγραφή του Προτό»

Βαν Χόλσμπεεκ: «Από το γραφείο μου ξεκίνησε η μεταγραφή του Προτό»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Βαν Χόλσμπεεκ: «Από το γραφείο μου ξεκίνησε η μεταγραφή του Προτό»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ αποθέωσε τον μάνατζερ του Σίλβιο Προτό τονίζοντας πως σε χρόνο ρεκόρ έγινε το deal με τον Ολυμπιακό.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ριέκα – ΑΕΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Μότζι Μπαγιάτ θεωρείται από τους πιο πετυχημένους ατζέντηδες στο Βέλγιο έχοντας στο πελατολόγιο του δεκάδες πρωτοκλασάτες ποδοσφαιριστές.

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ αποκάλυψε πως ο Σίλβιο Προτό μεταπήδησε στον Ολυμπιακό.

«Την μεταγραφή του Σίλβιο Προτό στον Ολυμπιακό ξεκίνησε απότο γραφείο μου. Ο Μότζι Μπαγιάτ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Προτό. Του είπε πως ήθελε να φύγει από την Οστάνδη.

Μετά την συνομιλία τους, ο Μότζι έφυγε προκειμένου να κανονίσει το θέμα. Την επόμενη μέρα διάβασα στην εφημερίδα πως ο Προτό έκλεισε στον Ολυμπιακό. Κλασικός Μότζι. Είναι ένας dealmaker, εθισμένος με την δουλειά», τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα