Ριέκα - ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

Ριέκα - ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

Θοδωρής Βασίλης
Ριέκα - ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

bet365

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την δική της πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League (20:00, OTESPORT2) κόντρα στην Ριέκα και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα που θα ανοίξει την πόρτα της πρόκρισης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ριέκα – ΑΕΚ με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Η ΑΕΚ επέστρεψε για τα καλά και μετά την πρόκριση επί της Μπριζ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στην φάση των ομίλων κόντρα στην Ριέκα στην Κροατία. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση όπως έδειξε και κόντρα στην ΑΕΛ και με όπλο την άμυνά της (έχει να δεχτεί γκολ από τις 2 Αυγούστου και το ματς με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα) θα ψάξει βαθμό ή βαθμούς που θα της ανοίξουν την πόρτα της πρόκρισης.

Στα αγωνιστικά ο Ισπανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Σιμόες ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του. Εκτός είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Γκάλο, Γιακουμάκης και Λαμπρόπουλος. Έτσι, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με σύστημα 4-2-3-1 και τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ και αμυντική τετράδα τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Γιόχανσον και Σιμόες, με τους Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο και Κλωναρίδη να αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Λιβάια.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με 4-3-3, με τον Κεκ να ετοιμάζει τους εξής έντεκα: Πρσκάλο, Ζούτα, Ελέζ, Τζούπαριτς, Βέτσοβιτς, Μίτσιτς, Μάλες, Μπράνταριτς, Χέμπερ, Γκοργκόν και Γκαβράνοβιτς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα