Γλυκοκοιτάζει Δώνη ο Αστέρας

Gazzetta team
Γλυκοκοιτάζει Δώνη ο Αστέρας

bet365

Την περίπτωση του Χρήστου Δώνη εξετάζουν στον Αστέρα με τους Αρκάδες να σκέφτονται την πιθανότητα απόκτησης του 22χρονου μέσου την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Ριέκα – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μπορεί αυτή την στιγμή στον Αστέρα το σημαντικό να είναι να ανέβει αγωνιστικά η ομάδα και να κατακτήσει βαθμούς, ωστόσο οι Αρκάδες έχουν και στο μυαλό τους την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ένας από τους παίκτες τους οποίους εξετάζουν στην Τρίπολη είναι ο Χρήστος Δώνης. Ο 22χρονος μετά και τις τελευταίες κινήσεις του Παναθηναϊκού δύσκολα θα βρει χώρο στην ενδεκάδα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay» και στον Αστέρα θα ήθελαν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο, καθώς αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάββα Παντελίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα