Βούρος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με Τότεναμ»

Gazzetta team
Βούρος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με Τότεναμ»

bet365

Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε με 3-0 από την Ρεάλ με τον Πραξιτέλη Βούρο να μην το βάζει κάτω και να τονίζει πως οι Κύπριοι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κερδίσουν την Τότεναμ.

Αταλάντα – Εβερτον με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Ρούνεϊ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Παίζοντας σε έναν όμιλο με Ρεάλ, Τότεναμ και Ντόρμουντ ήταν λογικό όλοι να θεωρούν τον ΑΠΟΕΛ καταδικασμένο. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν στο πρώτο ματς του φετινού Champions League από τους Ισπανούς με 3-0, ωστόσο δεν σκοπεύουν να το βάλουν κάτω, με τον Πραξιτέλη Βούρο να τονίζει πως θα τα δώσουν όλα για νίκη κόντρα στους Άγγλους.

Αρχικά ανέφερε για το ματς στο Μπερναμπέου: «Ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ δυνατός, άξιζε την νίκη. Θεωρώ τα πρώτα δύο γκολ παίξανε σημαντικό ρόλο. Μετά το 2ο γκολ πέσαμε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Σίγουρα είναι ακόμα αρχή. Όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να συνεχίσουμε για την δύσκολη συνέχεια».

Για τον Ρονάλντο: «Όταν παίζεις με τέτοιους παίκτες έχεις ένα κίνητρο παραπάνω να τα δώσεις όλα. Πιστεύω ότι η ομάδα έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο».

Για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ: «Νιώθω αρκετά άνετα. Οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε».

Για την συνέχεια: «Επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για το Champions League θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς κόντρα την Τότεναμ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα