Τελειώνουν σήμερα με τον αντί-Πάους στην ΑΕΛ

Τελειώνουν σήμερα με τον αντί-Πάους στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Τελειώνουν σήμερα με τον αντί-Πάους στην ΑΕΛ

bet365

Με τον χρόνο να πιέζει, στην ΑΕΛ αναμένεται μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης να έχουν ανακοινώσει τον νέο τους προπονητή. Δεν έχει ολοκληρωθεί το διαζύγιο με Πάους.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ριέκα – ΑΕΚ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Με τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο να θεωρείται και να είναι ιδιαίτερα σημαντικός παρότι ακόμα βρισκόμαστε στην 4η αγωνιστική, στην ΑΕΛ τρέχουν να τελειώσουν το θέμα του αντικαταστάτη του Αντρέ Πάους. Ο Ολλανδός ναι μεν ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με τους... βυσσινί για την αποζημίωσή του, ωστόσο οι Λαρισαίοι συνεχίζουν την προσπάθεια για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος θα είναι στο πάγκο στο ματς με τους Περιστεριώτες.

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί, με τους Θεσσαλούς να διαψεύδουν τόσο αυτό του Μιλίνκοβιτς, όσο και αυτό του Κόστιτς. Αν δεν υπάρξει έκπληξη της τελευταίας στιγμής, κάτι που συνηθίζει πάντως να κάνει ο Αλέξης Κούγιας, ο αντικαταστάτης του Ολλανδού θα είναι ξένος και θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, μιας και όπως αναφέραμε ο χρόνος πιέζει αφόρητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα