Ρονάλντο: «Διοργάνωσή μας το Champions League»

Gazzetta team
Ρονάλντο: «Διοργάνωσή μας το Champions League»

bet365

Την κατάκτηση ενός ακόμα Champions League θέλουν στην Ρεάλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη διοργάνωση, ως διοργάνωση της Ισπανικής ομάδας.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Χέρτα – Αθλ. Μπιλμπάο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε τα εξής μετά το 3-0 επί των Κύπριων: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε, παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε να ξεκινήσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ αμυντική ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ, αλλά στο τέλος μένει το θετικό αποτέλεσμα και είμαστε χαρούμενοι με αυτό».

Για την επιστροφή του και την συνέχεια στην διοργάνωση: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Αυτή είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που συνέβαλα στο να έρθει η νίκη και νιώθω όμορφα γι' αυτό. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, πρώτα θα παίξουμε τη φάση των ομίλων και στη συνέχεια θα δούμε τα πράγματα. Αλλά φυσικά θέλουμε να κερδίσουμε το Champions League, είναι η διοργάνωσή μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα